Wie is Rob Kroese?

Tijdens de laatste periode van mijn studie werd ik door de vakgroep Endodontologie van het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) warm gemaakt voor het uitvoeren van een goede wortelkanaalbehandeling: een endo.

Graag had ik mij direct na de studie Tandheelkunde willen specialiseren in de Endodontologie (tandheelkundig specialisme m.b.t. wortelkanaalbehandelingen), maar dat was destijds niet mogelijk. Zodoende ben ik als algemeen practicus in 1992 begonnen in mijn eigen tandartspraktijk.

Mijn specialisatie

De voorliefde voor de endo bleef.
Na 14 jaar algemeen practicus kon ik het toch niet laten om me middels studie verder in de kanaalbehandelingen te specialiseren.
Mijn patiƫnten heb ik in 2006 overgedragen aan een andere tandartspraktijk en sindsdien behandel ik alleen patiƫnten op verwijzing van tandartsen voor een wortelkanaalbehandeling.

Wie is Roos Kroese?

Ik ben Roos Kroese. In 2021 ben ik afgestudeerd aan ACTA (Vrij Universiteit Amsterdam).
Naast de theoretische en praktijklessen op de universiteit, heb ik tijdens mijn studie veel werkervaring opgedaan in de praktijk van mijn vader.

Naar aanleiding daarvan hebben we besloten om samen een nieuwe praktijk op te gaan starten in het centrum van Alphen. Ik houd mij bezig met de algemene tandheelkunde.

Roos Kroese

Roos is Alphen aan den Rijn geboren en opgegroeid.
Ze is afgestudeerd aan het Acta in Amsterdam en begint per direct haar eigen tandartspraktijk in Alphen aan den Rijn.
De bedoeling van Roos is om een praktijk op te bouwen waar iedereen zich vertrouwt voelt.
U kunt zich vanaf nu inschrijven om door Roos behandeld te worden, Tel 0172-473965.
Raadhuisstraat 285, 2406 AE Alphen aan den Rijn.